Bejelentés


Szépülj velem!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam, Párkányiné Sisa Ildikó vagyok, mesterkozmetikus.
A kozmetikus szakmát a hivatásomnak tekintem és eszerint élem az életem. 2007-ben mestervizsgáztam. 1999-ben végeztem el a Baalbeknél sminktetováló tanfolyamot.
Mindent megteszek, hogy segítsek vendégeimnek megtalálni a nekik legmegfelelőbb kezelést, ezzel is hozzásegítem őket a belső harmóniájuk megtalálásához és a mindennapok jó közérzetéhez. A kezelésekhez mindig a vendégnek legmegfelelőbb termékeket használva minden problémára tökéletes megoldást tudok nyújtani, még az otthonápolás tekintetében is.

A szépség, sokszor a siker titka. Fontos, a fiatalos külső megőrzése. Szépségünk, esztétikai megjelenésünk magabiztos fellépést biztosít az élet minden területén. A friss, sima ragyogó arcbőr, minden nő álma. Az utóbbi időben egyre jobban fokozódik az igény, a ránc és a bőrfiatalító kezelések után, mely igényt igyekszem kiszolgálni magas színvonalú, extra hatékonyságú kezelésekkel.

Várom jelentkezését!

Elérhetőség:

Párkányiné Sisa Ildikó

HairTrend Stúdió
Miskolc, Szemere u. 8.

Telefonszám:

06/70/365-1108

ildi.sisa@gmail.comÜzenetküldés
Kedves Látogató! Üzenj nekem ezen az üzenőfalon keresztül, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok! Ildi

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!